ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗΠριν καταγγείλουμε τις πράξεις ορισμένων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ θα εξηγήσουμε ότι το EKEO και ο Διευθυντής του Καθηγητής Δρ. Θεόδωρος Λιόλιος δεν έχει καμία πολιτική αντιπαράθεση με το εν λόγω κόμμα ούτε και  με τους ψηφοφόρους του (η την αριστερά γενικότερα). Υπάρχουν θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ (και γενικά της αριστεράς) που μας βρίσκουν σύμφωνους και στο EKEO σεβόμαστε τους Πολίτες που αποφάσισαν να ψηφίσουν αυτό το κόμμα άσχετα αν συμφωνούμε με τις πολιτικές του θέσεις η όχι. Θεωρούμε ότι οι συκοφαντικές επιθέσεις εναντίον μας από ορισμένους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (που γελοιοποιήθηκαν και αναγκάστηκαν να ανακαλέσουν δημοσίως αλλά με κακοήθεια δεν ζήτησαν συγνώμη) δεν προέρχονται από την ηγεσία του κόμματος ούτε και από τους άλλους Βουλευτές η ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ. Βαρύνουν μόνο αυτούς τους βουλευτές που προσπάθησαν μέσω της δυσφήμισης μας να κερδίσουν πολιτικά οφέλη λέγοντας ψέματα για ένα αθώο πολίτη στη Βουλή. Με την υπόμνηση αυτή το EKEO ενημερώνει για τα εξής:
Η συκοφαντική επίθεση που δέχθηκε το EKEO και ο Διευθυντής του από ορισμένους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τώρα αποκρούεται από το ίδιο τους το κόμμα. Ειδικότερα στις δέκα δέσμες μέτρων που διαβάζουμε στο “αναγκαίο επαναστατικό, σοσιαλιστικό πρόγραμμα για τον ΣΥΡΙΖΑ 10 δέσμες μέτρων(μέρος 2/2)  το 9.γ. έχει ως εξής”:
«γ) Τη ριζική αναμόρφωση των σωμάτων ασφαλείας:
Κατάργηση όλων των ειδικών δυνάμεων καταστολής και αστυνόμευσης των αγώνων του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας.
Απαγόρευση παρουσίας των σωμάτων ασφαλείας στους χώρους στους οποίους διεξάγεται πολιτική και συνδικαλιστική δραστηριότητα και επέκταση του ασύλου σε όλους τους εκπαιδευτικούς και εργασιακούς χώρους.
Κατάργηση κάθε αυτοδιοίκητου των σωμάτων ασφαλείας. Υπαγωγή τους στον έλεγχο των μαζικών οργανώσεων του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας και μετατροπή τους σε ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ, με εκ περιτροπή συμμετοχή σε αυτές επίλεκτων μελών των μαζικών εργατικών οργανώσεων και της νεολαίας. Καθορισμός του προγράμματος εκπαίδευσής τους από εκλεγμένη επιτροπή εκπροσώπων από τις μαζικές οργανώσεις.»
Όταν το EKEO είχε πριν ένα έτος προτείνει με δημόσιες αναρτήσεις και ανοιχτή επιστολή στον Υπουργό Προστασίας Πολίτη την ίδρυση του Προγράμματος «Hellenic Neighborhood Watch» με την επωνυμία «Ελληνική Πολιτοφυλακή» όπου εθελοντές πολίτες θα συμμετείχαν ΑΟΠΛΟΙ στην υποστήριξη των σωμάτων ασφαλείας (ως οδηγοί, διοικητικό προσωπικό, περιπολίες κλπ) αφού επιμορφωθούν από το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μας έσπευσαν να μας δυσφημήσουν. Το διεθνώς αναγνωρισμένο πρόγραμμα «Neighborhood Watch» που τόσα βραβεία έχει πάρει διεθνώς από τα Υπουργεία Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως διαφόρων κρατών δέχθηκε επίθεση από ορισμένους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ήθελαν να δείξουν στους ψηφοφόρους τους ότι είναι δημοκράτες και συνεχιστές του Λαμπράκη (μας προκαλούν θλίψη και συμπόνοια). Βροχή έπεσαν οι ερωτήσεις τους στη Βουλή για τον Καθηγητή Δρ. Θεόδωρο Λιόλιο και για την πρόταση του περί ίδρυσης κοινωφελούς «Ελληνικής Πολιτοφυλακής» υπό την αιγίδα του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως, έψαξαν ακόμη και το διορισμό του στη Σχολή Ευελπίδων (είπαν ψέματα ότι προήχθη ενώ εκλέχθηκε με πλήθος εκλεκτόρων καθηγητών ΑΕΙ, ΕΜΠ ΑΣΕΙ, κλπ). Έψαξαν ακόμη και αν τα φαγητά που αγόραζε το EKEO για τους ερευνητές του ήταν νόμιμες δαπάνες. Έσπασαν όλοι τα μούτρα τους όμως διαπιστώνοντας ότι το EKEO δεν πήρε ποτέ δημόσιο χρήμα από κανένα φορέα και ότι ο Καθηγητής Δρ. Θεόδωρος Λιόλιος δεν είχε ποτέ άλλο έσοδο από το Ελληνικό Δημόσιο παρά το μισθό του (πόσο μικρόψυχοι όσοι αναρωτήθηκαν στην Εφορία γιατί το EKEO αγόραζε γάλα για το πρωινό των υπότροφων ερευνητών και αν εμπίπτει αυτό στις δαπάνες ενός επιστημονικού ιδρύματος – Αίσχος!). Φυσικά τίποτα παράνομο δεν υπήρξε στη δημόσια πρόταση μας όπως απεφάνθη η Δικαιοσύνη (από πότε οι προτάσεις είναι παράνομες;) εκθέτοντας ακόμη περισσότερο τους συγκεκριμένους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Και όλα αυτά επειδή ο Καθηγητής υποστήριξε τους Ευέλπιδες που έκαναν ένα λάθος στη ΣΣΕ και γιατί το EKEO πρότεινε την ίδρυση Κοινωφελούς Ελληνικής Πολιτοφυλακής υπό την αιγίδα πάντα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
Τώρα λοιπόν που το ίδιο το ΣΥΡΙΖΑ προτείνει την ίδρυση πολιτοφυλακής στο χώρο της  Δημόσιας Τάξης  και μάλιστα όχι απλά την ίδρυση αλλά την μετατροπή της Αστυνομίας σε Πολιτοφυλακή δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ απλώς αντιγράφουν τις ιδέες του Καθηγητή Θεόδωρου Λιόλιου. Μεταφέρουμε λοιπόν οι συνεργάτες του στο EKEO τη δήλωση του Διευθυντή μας: «Χαίρομαι που τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συμφωνούν με εμάς και διαφωνούν με τους Βουλευτές του που μας συκοφάντησαν. Τώρα στα δικαστήρια στις αγωγές και μηνύσεις που πρέπει να καταθέσουμε (εκτός και αν μας ζητήσουν δημόσια συγνώμη) θα έχουμε και την πρόταση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για ίδρυση πολιτοφυλακής να μας ενισχύει. Με μεγάλη χαρά θα συνεργαστούμε αφιλοκερδώς με το ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Αλέξη Τσίπρα στην ίδρυση Ειρηνικής Ελληνικής Πολιτοφυλακής (Hellenic Neighborhood Watch) υπό την αιγίδα της Αστυνομίας και του Υπουργείου Δημοσίας Τάξης. Όμως δεν συμφωνούμε με την κατάργηση της Αστυνομίας και την μετατροπή της σε Πολιτοφυλακή αφού θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στη Δημόσια Ασφάλεια!! Καλούμε το Λαό του ΣΥΡΙΖΑ να μην ψηφίσει τους ήδη Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που μας συκοφάντησαν και να τους απομονώσουν πολιτικά όπως τους αξίζει ψηφίζοντας άλλους άξιους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ που δεν λένε ψέμματα για αθώους πολίτες στη Βουλή. Αν δεχθούμε πάλι επίθεση το EKEO θα αναρτά πλέον καθημερινά σχόλια για τους συγκεκριμένους Βουλευτές και τη δράση τους μέχρι να πείσουμε για το επίπεδο τους τους χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες μας και τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ»

Διαβάστε εδώ όλη την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ στο συνέδριο και εδώ την ίδια πρόταση όπως τη σώσαμε στο σκληρό μας δίσκο μήπως και αφαιρέσουν στο μέλλον τις επίμαχες προτάσεις. Δείτε στη συνέχεια βίντεο από τα χιλιάδες που υπάρχουν στο youtube για να αντιληφθείτε τι έφερε το EKEO στην Ελλάδα (να γιατί οι αρχηγοί των συμμοριών ανάρτησαν συμβόλαια θανάτου για τον ιδρυτή του Hellenic Neighborhood Watch, διότι το πρόγραμμα αυτό θα ήλεγχε την εγκληματικότητα υπό την αιγίδα της Αστυνομίας)

YouTube Preview Image YouTube Preview Image

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.