Club Athena Λέσχη «Αθηνά»:  Πατριωτική Εκπτωτική Κάρτα «Αθηνά»Η Ανώτατη και Ανώτερη Εκπαίδευση των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας δεν διαθέτει υποτροφίες, δεν διαθέτει κληροδοτήματα, δεν διαθέτει κρατικές επιδοτήσεις, δεν διαθέτει ερευνητικά προγράμματα, δεν διαθέτει μαζικά προγράμματα ανταλλαγής φοιτητών με ξένες στρατιωτικές σχολές σε αντίθεση με όλα αυτά τα προνόμια που ισχύουν στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ. Η δυσμενέστατη οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα Υπουργεία Εθνικής Άμυνας και Προστασίας του Πολίτη δεν αφήνουν πολλά περιθώρια οικονομικής ενίσχυσης των Σχολών τους και οι περικοπές στον προϋπολογισμό τους είναι συνεχείς και δυσβάσταχτες.

Οι χιλιάδες σπουδαστές των Ανώτατων και Ανώτερων Σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας δεν έχουν καμία άλλη οικονομική υποστήριξη εκτός από αυτή την πενιχρή σίτιση και στέγαση σε στρατόπεδα που τους παρέχει το κράτος και φυσικά δεν μπορούν να εργασθούν τα απογεύματα και τα καλοκαίρια όπως οι φοιτητές των ΑΕΙ και ΤΕΙ. Πρόκειται για μια ευαίσθητη ομάδα νέων Ελλήνων που από τα θρανία ακόμη καλούνται να υπερασπίζουν την Εθνική και Δημόσια Ασφάλεια της χώρας μας (στα πλαίσια των σπουδών τους) χωρίς όμως να έχει στη φάση αυτή της ζωής τους τα προνόμια που έχουν οι εν ενεργεία στρατιωτικοί και αστυνομικοί (επιδόματα, μισθούς κλπ). Φυσικά λόγω της στρατιωτικής πειθαρχίας που υπάρχει στις σχολές αυτές οι σπουδαστές δεν μπορούν να διεκδικήσουν με καταλήψεις και διαδηλώσεις τα προνόμια των φοιτητών ΑΕΙ και ΤΕΙ με αποτέλεσμα να απαιτείται η εξωτερική ενίσχυση και υποστήριξη τους – ένα ρόλο που καλούνται να παίξουν οι Καθηγητές των Ανωτάτων Στρατιωτικών Σχολών ως ανεξάρτητοι Ανώτεροι Δημόσιοι Λειτουργοί.

Στην ευαίσθητη αυτή φάση της καριέρας τους οι σπουδαστές αυτοί χρειάζονται κάθε είδους υποστήριξη της Ελληνικής Κοινωνίας ιδιαίτερα τώρα που η οικονομία της Ελλάδας βρίσκεται σε δυσμενέστατη θέση. Κάθε έκπτωση που παρέχουν οι ημεδαπές και αλλοδαπές εταιρίες στους σπουδαστές αυτούς θα ενισχύσει το ηθικό τους και την ποιότητα της εκπαίδευσης τους. Από την πατριωτική αυτή στάση των εταιριών δεν ωφελούνται μόνο οι χιλιάδες σπουδαστές αλλά και οι ίδιες οι εταιρίες διότι έτσι θα αυξήσουν την προσέλκυση των συγκεκριμένων σπουδαστών (αρκετές χιλιάδες) που θα διεκδικήσουν τις εκπτώσεις αυτές των εταιριών.

Για το λόγο αυτό το ερευνητικό ίδρυμα «Αθηνά» (Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Όπλων) που στελεχώνεται και από μέλη του Διδακτικού Προσωπικού της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων ίδρυσε τη Λέσχη «Αθηνά» (Club Athena) που εκφράζεται με την εκπτωτική κάρτα «Αθηνά». Η Λέσχη «Αθηνά» είναι η μοναδική μικτή Λέσχη Σπουδαστών Σχολών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας και εστιάζει στην υποστήριξη της ειδικής αυτή ομάδα Ελλήνων σπουδαστών. Η Διεύθυνση του ιδρύματος «Αθηνά» επικοινωνεί με εταιρίες και επιχειρήσεις επιδιώκοντας την προσφορά ειδικών εκπτώσεων και τιμών στα μέλη της Λέσχης «Αθηνά» ενώ προβάλλει και προτείνει τις εταιρίες αυτές δωρεάν στην ιστοσελίδα του ιδρύματος «Αθηνά» που όπως αποδεικνύεται με τις επίσημες στατιστικές της Google Analytics συχνά ξεπερνάει τους 45.000 επισκέπτες το μήνα. Οι επισκέπτες αυτοί είναι κυρίως Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας με έμφαση στους σπουδαστές των σχολών αυτών. Παράλληλα το ίδρυμα «Αθηνά» Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Όπλων διαθέτει ιστοσελίδα στο Facebook καθώς και υποστηρικτική ομάδα «Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων» στο facebook με μεγάλο αριθμό μελών.

Η ιστοσελίδα του ιδρύματος «Αθηνά» EKEO έχει ειδική αρχιτεκτονική ώστε κάθε φορέα που προβάλλει (νομικό η φυσικό πρόσωπο) συνήθως εμφανίζεται μόνιμα πρωτοσέλιδο στις αναζητήσεις της μηχανής Google. Η προβολή των εταιριών αυτών στο διαδίκτυο μέσω της ιστοσελίδας του ιδρύματος θα είναι εξαιρετική και μόνιμη. Τα οφέλη των εταιριών και επιχειρήσεων που θα δώσουν ειδικές εκπτώσεις στα μέλη της Λέσχης «Αθηνά» (Club Athena) είναι λοιπόν προφανή

Κατά συνέπεια το ίδρυμα «Αθηνά» Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Όπλων απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους φορείς (φυσικά και νομικά πρόσωπα) που έχουν πατριωτική συνείδηση και αγάπη για τα νέα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας να αποστείλουν με ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση του ιδρύματος την εκπτωτική τους προσφορά αποκλειστικά για τα μέλη του Club Athena (Λέσχη Αθηνά). Ο φορέας αυτός θα προβληθεί στην ιστοσελίδα του ιδρύματος «Αθηνά» Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Όπλων που θα καλέσει όλους τα μέλη της Λέσχης «Αθηνά» (Club Athena) να προτιμήσουν τις εταιρίες αυτές που δείχνουν πατριωτισμό και ευαισθησία στις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας

Διαβάστε τα πάντα για το Club Athena (Λέσχη Αθηνά) και γίνετε μέλος εδώ

Κάντε ένα σχόλιο