Απολύσεις ΕΠΟΠ ΕΜΘ Ελληνική ΠολιτοφυλακήΤο Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Όπλων συμπάσχει και άγχεται μαζί με τους ΕΠΟΠ, ΕΜΘ (και όλα τα άλλα σχετικά στελέχη) που αντιλαμβάνονται τη μεγάλη πιθανότητα απόλυσης στα επόμενα χρόνια (η μήνες). Για το λόγο αυτό ιδρύσαμε την Ελληνική Πολιτοφυλακή ως εθελοντικό σώμα ασφαλείας προκειμένου να δημιουργηθεί μια επετηρίδα από άτομα που έχουν στρατιωτική εμπειρία και είναι ακόμη νέοι ώστε να προσφέρουν στην ασφάλεια της πατρίδας μας (και ίσως και στην ασφάλεια άλλων χωρών). Το EKEO θα επιδιώξει με κάθε τρόπο την ίδρυση και στελέχωση ιδιωτικών εταιριών ασφαλείας με Έλληνες Πολιτοφύλακες που θα αποδεικνύουν τις ικανότητες τους καθημερινά στο κοινωνικό σύνολο. Παράλληλα η ίδια η Ελληνική Πολιτοφυλακή (Hellenic Civil Guard) υπό την αιγίδα του EKEO θα επιδιώξει την εξεύρεση πόρων για το κοινωφελές έργο της. Ακριβώς όπως άλλοι Μη Κυβερνητικοί Οργανισμοί χρηματοδοτούνται από το κράτος και την Ευρωπαϊκή Ένωση έτσι και η Ελληνική Πολιτοφυλακή θα αναζητήσει τα ίδια κονδύλια για την υποστήριξη του έργου της.

Συνιστούμε την εγγραφή όλων των ΕΠΟΠ και ΕΜΘ στην ιστοσελίδα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ στο facebook ώστε να ενημερώνονται για τις δραστηριότητες αυτής της Κοινωφελούς Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης Ασφαλείας και Άμυνας. Οι ιδιωτικές εταιρίες παροχής υπηρεσιών ασφαλείας (ημεδαπές και αλλοδαπές) θησαυρίζουν παρέχοντας αμφιβόλου ποιότητας υπηρεσίες στο Ελληνικό Κράτος και τους Έλληνες Πολίτες (που είναι επιτέλους τα δισεκατομμύρια των Ολυμπιακών Αγώνων που πήραν οι ξένες εταιρίες ασφαλείας;). Η Ελληνική Πολιτοφυλακή (Hellenic Civil Guard) τελώντας υπό την αιγίδα του Κέντρου Ελέγχου Όπλων θα δώσει την απάντηση στις απαιτήσεις τις Ελληνικής Κοινωνίας καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις της σε θέματα ασφάλειας (φυσικά συμπληρώνοντας και υποστηρίζοντας το έργο των Κρατικών Σωμάτων Ασφαλείας)
Φίλοι ΕΠΟΠ και ΕΜΘ είστε Στελέχη και όχι απλοί στρατιώτες θητείας που έχετε λάβει στρατιωτική εκπαίδευση και είστε γνώστες πλήθος θεμάτων Εθνικής Άμυνας και Ασφάλειας. Αν τελικά υπάρξουν απολύσεις (πιστεύουμε ότι η σημερινή ηγεσία του ΥΠΕΘΑ κάνει το παν να τις αποτρέψει) θα υπάρξει ένας χώρος που θα φροντίσει με κάθε τρόπο την επαγγελματική σας αποκατάσταση σε χώρους παροχής υπηρεσιών ασφαλείας. Δεν σας κοστίζει τίποτα να γραφτείτε μέλη της ιστοσελίδας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ και να αρχίσετε εκεί το διάλογο γύρω από το νέο αυτό Εθελοντικό Σώμα Ασφαλείας που μπορεί να εξελιχθεί σε ένα Πανελλήνιο (ίσως Διεθνή) Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας και θα σας προσφέρει εργασία και προοπτικές ιεραρχικής εξέλιξης που δεν έχετε σήμερα. Μελετήσαμε εξονυχιστικά εδώ και πολλούς μήνες τις δομές άλλων αντιστοίχων φορέων πολλών χωρών του εξωτερικού και καταλήξαμε στη δομή που ταιριάζει στη χώρα μας και στους νόμους της. Η δομή αυτή είναι υποκείμενη σε βελτιώσεις που θα προκύψουν από τη συμμετοχή όλων των Ελλήνων Πολιτών και όλων των κοινωνικών φορέων.
Προσοχή (!), στη φάση αυτή δεν υποσχόμαστε τίποτα άλλο παρά μόνο ότι θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να διοχετεύσουμε τα απολυμένα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων εντός (και γιατί όχι εκτός !) Ελλάδας σε χώρους παροχής υπηρεσιών ασφαλείας. Με σεβασμό και εκτίμηση στο έργο των ΕΠΟΠ, ΕΜΘ κλπ η Διεύθυνση και τα Στελέχη του Ελληνικού Κέντρου Ελέγχου Όπλων σας καλούν να αρχίσετε να χτίζετε το δικό σας Σώμα Ασφαλείας και να μη χάνετε το θάρρος σας. Γραφτείτε τώρα μέλη της Ελληνικής Πολιτοφυλακής στο facebook και αναρτήστε τις απόψεις σας και τις ερωτήσεις σας μαζί με όλους τους άλλους Έλληνες Πολίτες που ενδιαφέρονται να ενταχθούν, να προσφέρουν και να εξελιχθούν.

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.