Ρήγας Βελεστινλής Ρήγας Φεραίος Πολιτοφυλακή«Ελάτε μ’ ένα ζήλο εις τούτον τον καιρόν να κάνουμε τον όρκο επάνω στον σταυρόν, συμβούλους προκομμένους με πατριωτισμό να βάλουμε εις όλα να δίδουν ορισμό. Οι νόμοι να’ ναι πρώτος και μόνος οδηγός και της πατρίδος ένας να γένη αρχηγός. Γιατί και η αναρχία ομοιάζει την σκλαβιά, να τρώγει ο ένας τον άλλον σαν τα άγρια θεριά..» Ρήγας Βελεστινλής (Ρήγας Φεραίος) Θούριος

Η Ασφάλεια και υπεράσπιση των συμφερόντων των πολιτών μέσω μιας ισχυρής μη κυβερνητικής οργάνωσης ασφαλείας είναι ένα σχέδιο που μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Όλα τα μέλη της Ελληνικής Πολιτοφυλακής θα είναι υπό την σκέπη και την αιγίδα της νομικής υπηρεσίας του ιδρύματος. Κάθε παρανομία εις βάρος των Ελλήνων Πολιτοφυλάκων θα επισύρει όλα τα ένδικα μέσα για την προστασία του (αγωγή, μήνυση κλπ) ενώ τα στελέχη της οργάνωσης θα έχουν συνεχή νομική υποστήριξη κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων τους. «Η αγαθοεργία ξεκινάει στο σπίτι μας» και κατά συνέπεια οι Πολιτοφύλακες θα ενισχύσουν παράλληλα την ασφάλεια της δικής τους οικογένειας και καριέρας. Αντί να τρέχουν σε δικηγόρους, σε βουλευτές και σε πάσης φύσεως «βύσμα» η «μέσο» οι Πολιτοφύλακες θα αναφέρουν την παραβίαση των δικαιωμάτων τους στην οργάνωση η οποία θα ασχολείται νομικά με το θέμα και θα το αναδεικνύει αν χρειαστεί στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Οι νομικές συμβουλές των νομικών επιστημόνων του ιδρύματος θα καθοδηγήσουν τον Έλληνα Πολιτοφύλακα στην κατάθεση αγωγών αποζημίωσης προκειμένου να διαφυλαχθούν τα δικαιώματα των μελών. Άρα λοιπόν η ένταξη στην Ελληνική Πολιτοφυλακή αποτελεί και την ένταξη σε μια Πανελλήνια Οργάνωση ήθους, αξιών και νομικής υποστήριξης που θα ενισχύσει την ασφάλεια τόσο των Ελλήνων Πολιτών όσο και των ίδιων των Πολιτοφυλάκων.
Φυσικά στο μέλλον η Ελληνική Πολιτοφυλακή θα εξελιχθεί σε ένα Πανελλήνιο (ίσως και Διεθνή) Κοινωφελή Οργανισμό παροχής υπηρεσιών ασφαλείας που θα καλύψει όλους τους Πολίτες εντός Ελλάδας (Έλληνες και Αλλοδαπούς) χωρίς να κερδοσκοπεί και χωρίς να δημιουργεί προβλήματα για να λύσει όπως κάνουν ορισμένοι άλλοι φορείς παροχής υπηρεσιών ασφαλείας.
Είναι επιτακτική ανάγκη να γίνει αντιληπτό ότι η ασφάλεια των Ελλήνων Πολιτών πάσχει σημαντικά και είτε το κενό θα γεμίσει με μια ηθική οργάνωση που θα απαρτίζεται από υγιή στοιχεία της κοινωνίας (με σκοπό το όφελος της κοινωνίας) είτε θα γεμίσει από άτομα της νύχτας και των άκρων που θα βυθίσουν την Ελλάδα στο σκοτάδι και το φόβο. Όσοι έχουν διαβάσει Ιστορία ξέρουν ότι οι εποχές αυτές επαναλαμβάνονται για χιλιετίες και όλα τα σημάδια δείχνουν ότι η εποχή έφτασε για την Ελλάδα. Δεν πρέπει να περιμένουμε να δεχθούμε καταδρομική επίθεση με καλάσνικοφ στα σπίτια μας ούτε να αφήνουμε τον κάθε εγκληματία να δημιουργεί θανάσιμες συνθήκες στους δρόμους, στην εργασία και στα σχολεία. Όλες οι ατελείωτες ώρες συζητήσεων στα καφενεία, στις παρέες και στο διαδίκτυο πάνε χαμένες όταν θα έρθει εκείνη η στιγμή και δεν θα είμαστε έτοιμοι. Το Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Όπλων (EKEO) προτείνει σε όλους χωρίς καμία υποχρέωση να εγγραφούν στην ιστοσελίδα της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Ελληνική Πολιτοφυλακή» στο facebook προκειμένου να εντοπίσουμε και να τιμωρήσουμε τους ενόχους και να αποτρέψουμε αυτούς που ήδη καταστρώνουν σχέδια εναντίον της Ελληνικής Κοινωνίας.

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.