Ελληνική Πολιτοφυλακή ένοπλες συγκρούσειςΣε κάθε χώρα όπου υπάρχει πτώχευση (ουσιαστική η τυπική δεν έχει καμία σημασία) η κεντρική εξουσία αδυνατεί να επιβάλλει την τάξη με τα συμβατικά μέσα ασφαλείας δηλαδή μέσω των σωμάτων ασφαλείας και συχνά απαιτείται η επέμβαση του Στρατού. Η επέμβαση του Στρατού μπορεί να γίνει είτε με την πρόσκληση της πολιτικής εξουσίας (βλ. Αίγυπτος, Συρία κλπ) είτε αυθόρμητα και αυθαίρετα οπότε μιλάμε για πραξικόπημα. Η μόνη λύση να αποφύγει η Ελλάδα την επέμβαση του Στρατού στο μέλλον προκειμένου να επιβάλλει την τάξη στους δρόμους όπου αναμένεται να υπάρξουν ένοπλες συγκρούσεις είναι η ίδρυση Ελληνικής Πολιτοφυλακής στην οποία προέβη το Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Όπλων και περιμένει την ανταπόκριση των Πολιτών. Η δομή αυτή σκοπό έχει να ενισχύσει τα Σώματα Ασφαλείας στις διατήρηση της Ειρήνης και της Ασφάλειας των Πολιτών.
Με το πρόσχημα της επανάστασης κατά των διεφθαρμένων πολιτικών (το EKEO απορρίπτει τη συλλογική ευθύνη των πολιτικών) αναμένεται να υπάρξουν αρχιεπαναστάτες που θα προβληθούν ως σωτήρες ενδεδυμένοι είτε ένα μανδύα εθνικιστικού χαρακτήρα είτε ένα μανδύα πολέμιου του καπιταλισμού. Οι επαναστάσεις έχουν όλες την ίδια κατάρα δηλαδή μόλις πετύχουν την ανατροπή της εξουσίας (μέσω ενός εμφυλίου) στη συνέχεια (όποιος πολιτικό άκρο και αν επικρατήσει) προκαλούν εμφύλιο σπαραγμό στις ίδιες τις τάξεις τους για τη νομή της δικής τους νέας εξουσίας. Οι ίδιοι οι επαναστάτες πάντα αλληλοεξοντώνονται μέχρι να επικρατήσει ο πιο αδίστακτος και στη συνέχεια εγκαθίσταται μια νέα τάξη πραγμάτων πολύ πιο αντιδημοκρατική από την προηγούμενη αφού έχει νωπή ακόμη την δήθεν εντολή του επαναστατημένου λαού (έχει και τα αίματα των νεκρών να το αποδείξει παραβλέποντας ότι είναι αδελφικό αίμα!).
Ο Λαός κινδυνεύει να παρασυρθεί από τους εξτρεμιστές που θα εμφανιστούν ως σωτήρες και να φορτίσει τις μπαταρίες των επαναστατών ώστε στη συνέχεια αυτοί να στραφούν εναντίον του ίδιου του Λαού εξασκώντας ακόμη πιο αντιδημοκρατική διακυβέρνηση. Πρέπει άμεσα ο Λαός να αντιληφθεί ότι δεν υπάρχουν σωτήρες επαναστάτες διότι όλοι θα εκμεταλλευτούν στη συνέχεια τις δάφνες τους προκειμένου να εγκαθιδρύσουν τη δική τους διεφθαρμένη εξουσία. Ο Λαός πρέπει να ομονοεί και να αποφύγει το δόκανο των φανατικών από όποια ιδεολογία και αν προέρχονται. Σε κάθε περίπτωση και μέχρι να επέλθει τάξη και ασφάλεια μετά τις ένοπλες συγκρούσεις θα πρέπει ο ίδιος ο Λαός να ενισχύσει τις δομές επιβολής νομιμότητας μέσω της Ελληνικής Πολιτοφυλακής που θα ελέγχεται από τον ίδιο το Λαό μέσω μιας τοπικής δημογεροντίας ακόμη και σε επίπεδο χωριού η κοινότητας. Οι δυνάμεις αυτές αν είναι συντεταγμένες θα αποτρέψουν δολοφονίες, ληστείες, βιασμούς και ξεκαθάρισμα λογαριασμών που θα προκύψει στις σκοτεινές ημέρες της κρίσης που έρχεται.

Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να ενταχθούν στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Πολιτοφυλακής στο facebook η αντίστοιχα να παρακολουθούν την ιστοσελίδα του EKEO ώστε να ενημερώνονται για τις δραστηριότητες και τις ενέργειες που αφορούν αυτό το εθελοντικό σώμα ασφαλείας των Ελλήνων Πολιτών.

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.